Home | | Startpagina | Contact

Een minilening afsluiten.

U heeft een klein geldbedrag (tot 1000 euro) per direkt nodig, maar uw loon is nog niet op uw rekening gestort ?  Dan is het afsluiten van een minilening een perfecte oplossing.

Een minilening afsluiten hoeft zeker geen probleem te zijn. U kunt een minilening aanvragen als u zelfs bij het BKR een negatieve registratie heeft. Een minilening verstrekker voert een eigen kredietcheck uit zonder gebruik te maken van het BKR register. Het is namelijk wettelijk gezien niet verplicht een BKR check te doen voor het uitlenen van geldbedragen tot 1000 euro.

Om in aanmerking te komen om een minilening af te kunnen sluiten dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden:

- U dient minimaal 21 jaar en niet ouder dan 69 jaar te zijn;
- U bent woonachtig in Nederland;
- U heeft een vast inkomen van minimaal Ä1000,- per maand;
- U bent geen uitzendkracht of zelfstandige (zzp/freelance)

Tevens dient u er rekening mee te houden dat de leningverstrekker zal vragen om een garantstelling. Deze garanstelling kan bestaan uit een persoon uit uw persoonlijke omgeving of een externe firma welke meestal door de leningverstrekker wordt aangeboden.

Als u een minilening wilt afsluiten raden wij u aan zich te vergewissen dat u aan het einde van de leenperiode, welke meestal 15, 30 of 45 dagen bedraagt, de financiŽle middelen heeft om de minilening terug te betalen. Het niet voldoen van de terugbetaling van het leenbedrag en de wettelijke rente kan leiden tot hoge kosten !Ferratum Minileningen